0850 520 720 info@xperity.nl

Xperity Newsflash Oktober 2024

Deze maand hebben we de opname van onze licentie webinar, waarin we vertellen over de verschillen tussen de Professional- en Enterprise-licenties. Daarnaast mochten we drie nieuwe collega’s verwelkomen en gingen we met het hele X-team op pad voor een competitieve, maar vooral gezellige avond. Lees snel verder voor meer.

Xperirty Lunch & Learn

Opname Webinar: Haal meer uit je Microsoft Dynamics Sales en Service licenties

Naast de Professional-licenties voor Dynamics Sales en Service biedt Microsoft ook een Enterprise-licentie aan. Deze licentie heeft nog meer functionaliteiten waarmee bedrijven beter kunnen presteren. Wat deze extra functies zijn en wat ze voor jouw bedrijf kunnen betekenen, vertelden we in onze webinar over deze licenties.

De opname van deze webinar is nu beschikbaar, dus kijk hem snel terug om te zien hoe je meer uit je licenties kunt halen. 

Het X-team blijft groeien!

In september zijn er maar liefst drie nieuwe collega’s begonnen bij Xperity. Hengameh Montazami is aan de slag gegaan als projectmanager, terwijl Gauri Patil ons consultancyteam versterkt als senior consultant. Robin van Loenen liep eerder stage bij Xperity en maakte toen een mooi kennisportaal. Nu gaat hij beginnen aan het Xperity Traineeship, waarmee hij zich gaat voorbereiden op het consultancy vak!

De 7 belangrijkste voordelen van CRM

Xperity op pad voor een gezellige en competitieve avond

Samen met het X-team gingen we op pad voor een avond vol gezelligheid en competitie! We begonnen op kantoor met de company update, waarin we de stand van zaken doornamen. Vervolgens gingen we voor een competitief, maar vooral gezellig potje bowlen. John van Es bleek de beste bowler onder ons en mag zich de trotse kampioen noemen. Daarna sloten we de avond af met een heerlijk etentje, waarbij we onze kookkunsten toetsten op de steengrill. Het was weer een geslaagde avond!