0850 520 720 info@xperity.nl

Xperity Newsflash Augustus 2024

In de vakantiemaand augustus hebben we twee webinars gepland, want de nieuwe Release Wave is weer bekendgemaakt. Tijdens ons webinar brengen we je weer op de hoogte. De dag daarna zullen we vertellen hoe je meer uit je huidige licenties kunt halen en optimaal kunt profiteren van de nieuwste functionaliteiten. Lees snel verder voor meer.

Xperirty Lunch & Learn

Release Wave II 2024 – Webinar

De tweede release wave van Microsoft Dynamics 365 is weer bekendgemaakt. Microsoft heeft weer een grote hoeveelheid nieuwe features op de planning staan, en uiteraard is hierin veel ruimte voor Copilot AI. Zo ga je binnenkort nog makkelijker te werk met nieuwe Copilot-functionaliteit in alle applicaties.

Weten wat er allemaal aan zit te komen? We organiseren weer onze Release Wave-webinar, waarin we alles voor je samenvatten. Schrijf je nu in:

Haal meer uit je Microsoft Dynamics Sales en Service licenties

Tijdens de Release Wave-webinar behandelen we vele nieuwe features, maar in hoeverre je gebruik kunt maken van sommige functies hangt af van welke licenties je hebt. Zo is er een verschil tussen de Professional- en Enterprise-licenties, want die laatste biedt veel meer functionaliteit.

Wat precies de verschillen zijn en wat het beste is voor jouw organisatie, behandelen we tijdens een speciale webinar op 4 september. Schrijf je dus nu in om het meeste uit jouw licenties te halen.

De 7 belangrijkste voordelen van CRM

FlevoMeer Bibliotheek heeft meer overzicht met Dynamics 365

 Deze maand is FlevoMeer Bibliotheek live gegaan met hun nieuwe Dynamics 365-oplossing! FlevoMeer zocht een relatiebeheer applicatie waarmee zij beter op de hoogte konden zijn van wat er speelt bij relaties. Met Dynamics 365 zijn alle verschillende, onvolledige en vervuilde Excel-bestanden nu verleden tijd. Zij kunnen nu makkelijker samenwerken rondom hun zakenrelaties en kennis uitwisselen binnen de organisatie.

Daarnaast is er ook een bedrijfsprocesstroom opgezet in de afdeling onderwijs, waardoor verschillende bibliotheekprojecten binnen het onderwijs in Flevoland kunnen worden gerealiseerd. Een mooie oplossing, neergezet door Xperity samen met FlevoMeer Bibliotheek!