WortellLogo

Wortell (www.wortell.nl) is een Microsoft-specialist die haar klanten helpt met de digitale transformatie. Ze is specialist op het Microsoft Platform. Ze bouwt de intelligent cloud, een moderne werkplek en productivity oplossingen. Ook helpt ze haar klanten bedrijfsprocessen te optimaliseren. De relatie tussen Microsoft en Wortell is langdurig en diepgaand. Niet voor niets is ze als enige Nederlandse Microsoft-partner twee keer uitgeroepen tot de beste van Nederland.

Microsoft-Gold-Logo-New

De missie van Microsoft is: empower every person and organization on the planet to achieve more, met andere woorden Microsoft helpt mensen en organisaties het beste uit zichzelf te halen. Dit doet Microsoft met meer dan 90.000 collega’s in ruim 60 landen. Zo heeft Microsoft ook een pakket laagdrempelige en gebruiksvriendelijke bedrijfsoplossingen, genaamd Microsoft Dynamics. Microsoft Dynamics is erop gericht uw bedrijf te laten groeien en de klanttevredenheid te verhogen. Microsoft Dynamics biedt daarvoor een complete serie oplossingen die waardevolle bedrijfsinzichten bieden, voor zowel u als uw klanten. Xperity is Microsoft Gold partner en kan u adviseren over een breed scala van deze producten.

logo

Assistance Software maakt ruim 25 jaar oplossingen voor de Professionele Service Industrie. Onze missie is om vernieuwende en innovatieve oplossingen te creëren, om zo ondernemingen te ondersteunen in het verbeteren van hun efficiëntie en productiviteit. Om dit te verwezenlijken hebben we de Assistance PSA Suite ontwikkeld, op de laatste technologie van het krachtige Microsoft Dynamics CRM Platform. De PSA Suite bestaat uit 7 componenten: PSA, HRM, Financials, Vertical Package, Mobile apps, User Portals and CRM. Deze componenten sluiten naadloos op elkaar aan om een complete, end-to-end oplossing te bieden, waarmee u alle facetten van uw onderneming kunt managen.