Op 6 maart a.s. organiseert Xperity samen met Microsoft een XCare Customer Immersion Experience workshop.

Wat is het precies?

Tijdens deze Immersion sessie ervaart u de productiviteitsoplossingen van Microsoft, specifiek ingericht voor de zorg en gericht op de verschillende beschikbare scenario`s van Dynamics XCare.

Het is geen presentatie maar een interactieve sessie waarbij u zelf aan de knoppen zit en de software oplossing (XCare) ervaart!

Wat is XCare?

XCare is een set aan verschillende oplossingen die wij (Xperity) als Microsoft partner ontwikkelt hebben en werken op het Microsoft Dynamics platform. Veilig in de cloud en compliant met de nieuwe GDPR wetgeving.

Waarom zou ik deelnemen?

Zorginstellingen moeten meer doen met minder middelen. Tijdens Immersion willen we u inspireren met onze oplossingen die ervoor zorgen dat u productiever uw werk kan doen. XCare biedt oplossingen (apps) die rondom bestaande applicaties als het ECD werken, hierbij valt te denken aan: Ketenpartnermanagement: Alle externe zakelijke relaties op 1 plek vastgelegd met inzicht over hetgeen is afgesproken met ze of het eenvoudig maken van een lijst van bepaalde personen. Ook belangrijk is het intakeproces van een client: Van eerste contactmoment tot en met `inhuisname` vindt er veel communicatie plaats, dit wordt opgeslagen en georganiseerd in XCare. Maar ook moeten zorginstellingen scherp zijn op aanbestedingen, het managen en halen van deadlines is erg belangrijk!

Tijdens een eventuele vervolgfase organiseren we een interview bij uw zorginstelling op locatie over één specifiek onderwerp van XCare en kunnen we daarvoor vrijblijvend een offerte opstellen. XCare implementaties zijn niet complex, een klein aantal gebruikers kunnen binnen een maand aan de slag met XCare.

Wanneer en hoe lang duurt deze sessie?

De sessie duurt in totaal ca. 3,5 uur, deze tijd hebben we nodig om u goed te kunnen laten wennen aan de applicaties. Een lunch is inbegrepen!

De eerstvolgende Immersion is 6 maart van 0900-1230 uur

Waar is het precies?

Microsoft B Building - Chalet 1
Johan Huizingalaan 400, 1066 JS Amsterdam

Zijn er kosten aan verbonden?
Nee wij vragen alleen uw eigen tijd vrij te maken hiervoor.

De deelname aan Immersion is volledig vrijblijvend en zonder verplichtingen.

U kunt zich aanmelden samen met een collega door een e-mail te sturen aan info@xperity.nl !