Den Haag, 22 februari 2017. Samen met Microsoft heeft Xperity een specifieke oplossing voor de zorg in Nederland ontwikkeld. Op het Microsoft Dynamics 365 platform zijn verschillende zorg scenario`s uitgewerkt in een nieuwe oplossing genaamd XCare365. Vandaag tekent Jeugdbescherming west een contract met Xperity voor de implementatie van XCare365. 

Willem-Jan van Halem, Hoofd Informatisering & Automatisering en de opdrachtgever namens Jeugdbescherming west licht het besluit toe. “Voornamelijk op het gebied van relatiebeheer met onze ketenpartners misten we een centrale applicatie. De keuze voor Microsoft en Xperity is voor ons logisch want de oplossing werkt volledig in- en met Office 365, welke wij op dit moment door de gehele organisatie aan het uitrollen zijn. Daarnaast biedt Xperity een bijna kant-en-klare oplossing voor dit onderdeel waardoor we binnen twee maanden live kunnen zijn.

Vandaag start de implementatie met de eerste workshops. Voor eind april verwacht Jeugdbescherming west en Xperity klaar te zijn voor de eerste groep gebruikers.

“Onder de naam XCare365 proberen we samen met Microsoft de verschillende Nederlandse zorginstellingen te bereiken”, vertelt Pieter de Wit, sales manager van Xperity. “De naam komt voort uit het feit dat de applicatie voor verschillende type zorginstellingen kan werken en altijd en overal bereikbaar is”.

XCare 365 bestaat uit twee verschillende modules. De eerste module richt zich op relatiemanagement rondom ketenpartners (inclusief contracten) en de tweede module betreft enkele processen rondom de client, zoals het intake proces.

“XCare maakt gebruik van volledig standaard Dynamics 365 functionaliteiten, waardoor we verzekerd zijn van upgrades en support door Microsoft”, gaat Pieter verder. “We beginnen met een eenvoudige oplossing die snel in gebruik te nemen is, maar indien de instelling dit wenst kunnen we het later uitbreiden met veel andere standaard functionaliteiten die het platform ons biedt!”.

Xperity is een relatief nieuwe Microsoft CRM gold partner met een schat aan ervaring. Het bedrijf is opgericht door een team Microsoft Dynamics 365 specialisten met opgeteld meer dan 50 jaar ervaring. Voor meer informatie verwijzen wij u graag door naar www.xperity.nl of neem contact met ons op via info@xperity.nl of telefonisch op: 020-7505080

Jeugdbescherming

Willem-Jan van Halem van Jeugdbescherming west en Pieter de Wit van Xperity tekenen de implementatieovereenkomst voor Microsoft Dynamics XCare365